Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výsledky výročního zasedání prezidia

12. 1. 2006

Co prezídíium projednalo je třeba dát dohromady

 Zde jsou střípky, prosím prostřednictvím komentářů, vkládejte další. Kopie účtu bude založena na tajném místě

Střípky:

1. Máme nového člena prezídia, vstupní polatek zaplatil, je třeba mu najít zařazení

2. Popelka jmenován prezidentem pro zpoždění

3. Nový pohár dodá Buchert

4. Pohár od tohoto ročníku získává vždy vítěz Turnaje

5. Měla by být uspořádána aspoň dvě vícedenní výjezdová turné

6. Žamboch by chtěl být prezidentem rozhodčím

7. Buchert požaduje, aby se hrálo podle pravidel

8. Buchert navrhuje počítat body jako v GrandPrix, systém prý dodá, počítat se bude jen deset nejlepších výkonů

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Žlutá karta a omluva brojlerovi

(Bobby Vijay, 6. 2. 2007 9:42)

Při vědomí všech možných právních důsledků jsem provedl cenzorský zásah. Poslední dva komentáře neslušného brojlera byly mimo mísu. Poznámku o nečestných členech prezídia lze akceptovat, nikoliv však s dívčími jmény, které použil

Trocha racionality do diskuse

(Bobby Vijay, 31. 1. 2007 10:42)

Napřed vážně, už toho plácání bylo dost. Není třeba se bavit o systému počítání, protože všechno vyhraju sám. Ale to jen na okraj. Jinak navrhuji, že by se počet započítaných turnajů do celkového hodnocení mohl zvýšit v případě, že i ten z prezidentů, který se zúčastní nejméně odehraných turnajů, jich odehraje víc než deset. Ale opakuji. Není to nezbytné, protože (ačkoliv na morální vítězství si zpravidla dělá nárok někdo jiný), celkový výsledek je dopředu známý. A když to nějakou náhodou nevyjde (třeba bude někdo lepší, což je sice nepravděpodobné, ale možné), nic se neděje. Vždyť si jdeme hlavně zahrát, ne?

Náš bůh hroch!

((VELKÝ BÍLÝ, 30. 01. 2007 01:20), 31. 1. 2007 1:19)

Soudím, že dosavadní prezidentské komentáře lze hravě shrnout do latinské věty Galina cecinit – Slepice zakokrhala… Pro dnes již zkušené golfové harcovníky, zasedající pod hlavičkou mohutného tlustokožce hrocha, je vskutku špatným vysvědčením, že upadli na úroveň tak tupého zvířete. Za chvíli snad budou už jen stařecky blekotat, jak sáhnout ve sprše Marušce na švába…
Tolik si sice až zase jako zapřísáhlý abstinent z prvního letošního prezidentského zasedání nepamatuji, ale jedno vím jistě – pořádek dělá přátele a hroši mají tlustou kůži. Všechno tlusté, tedy i pomyslné tlusté čáry za minulostí, jsou sympatické. Zapomeňme tudíž na Tróju, Kresčak, Nagasaki, Postupim a Molitorov, začněme počítat až se startem nové venkovní golfové sezóny! Daný turnaj se bude konat na místě našim srdcím či peněženkám blízkém, tedy Hostivař nebo Stará Boleslav, případně Molitorov, Písek- Kestřany nebo Sokolov (to jako spravedlivý začátek, protože tam nikdo z nás ještě nebyl ani nehrál).
Zbožštělý hroch, tento elegantní moudrý tlustokožec, nechť nás vede! Uctívejme ho při každé hře, veďme k tomu i naše děti hrošíky. Sdělte jim, že se do jeho ochrany dodnes odevzdávají členové některých afrických kmenů i po smrti. Bohatí lidé dostávají s sebou do hrobu hroší kůže a čelisti s drobnými zoubky, chudší alespoň pár kostí. Zvíře je má bránit před zlobou záhrobí. Vysvětlete malým hrošíkům, že ačkoliv tento mohutný savec rozrušuje vegetační kryt a napomáhá erozi, zejména rýžkové, stal se symbolem naší dlouhé golfové cesty. Že nám prostě nevadí, že spasením cca 180 kg čerstvých rostlin za noc ohrožuje úživnost nejen golfového stanoviště, půdní povrch obnažuje, jednoleté a víceleté byliny nutí k ústupu a trnité keře k ataku vyzývá… Zdá se mi, že je na místě položit kontrolní otázku: Kde žije nejvíce hrochů? Odpověď je naprosto přesná - největší koncentraci hrochů z celého světa hostí břehy afrických řek Rwandi a Rutshuru.
Ale to jsem jen zdánlivě odbočil od meritu věci – bylo to nutné v zájmu nás všech, lepšího pochopení mé Svaté názorové trojice. Souhlasím, aby byl vyryto na pohár jméno vítěze za rok 2007. Jen je třeba trochu přeházet písmena: správně má být Velký Bílý Tiger. Dále protestuji proti tomu, aby nejčtenější rubrika byla nadále nazývána „Nepodstatné dokumenty“ (není totiž podstatné, zda představuje můj famózní fan club či nikoliv). A do třetice upozorňuji na tzv. Velký paradox (pozor nezaměňovat za Velký třesk) spočívající v tom, že Buchert sice v Hostivaři přestřelil rybník na závěrečné jamce, ale zcela se opomíjí fakt, že mně k tomu chybělo jen pár milimetrů, maximálně 1 cm (měřeno při impaktu). Nápřah byl jinak velmi dobrý, spíše impozantní (logicky zpozorněli na protilehlé stavbě všichni ukrajinští dělníci – a správně tušíte, že přijde další kontrolní otázka: Kolik je na Ukrajině registrovaných golfistů? Odpověď je znovu naprosto přesná – ne více než 100, viz Green č. 4,06, str. 24 – pozn. red.). Nakonec z toho byla komrda do vody, ale to už je jiná kapitola.
Hrochům a našim ranám zdar!

Kdo bude vítězem

(tagrpic, 29. 1. 2007 18:18)

Sušný bojler vznesl dotaz, kdo bude považován v ročníku za nejúspěšnějšího a zda někdo nemůže získat pohár za vítězstvé vícekrát než ten kdo získá nejvíce bodů v DepressCupu Prix. Myslí to tak, že někdo vyhraje desetkrát a někdo patnáctkrát, ale oba budou mít stejně bodů. Je to sice velmi nepravděpodobné, ale budiž. Vycházel jsem při stanovování bodů Prixu z počtu turnajů, které můžeme za rok odehrát. Pokud se zasedání prezidentů usnese, buď můžeme zvýšit počet započítavaných nejlepších výsledků na 15 nebo zůstat podle dohody na 10 a celkovým vítězem bude při eventuální rovnosti deseti a deseti nejlepších započítaných výsledků (pořád hovoříme o prvních místech) ten, kdo vyhraje celkově více turnajů. Uznávám, že by to bylo spravedlivější a na rány se můžeme vykašlat.
Pokud by prezidenti souhlasili....

upřesňování výsledků I

(sušný bojler, 26. 1. 2007 20:20)

Při upřesňování výsledků výročního prezídía došlo zasedání ze 26.1. k těmto závěrům.
1. podle pravidel se může hrát
2. výsledky budou dlouhodobě počítány do DepressCup Prix (čti depreskaprix) a to podle tohoto vzorce:
a. za vítězství 50 bodů, za druhé místo 40 bodů, za třetí místo, 30 bodů, za čtvrté 20 bodů, za páté 10. Za další místa 0 bodů. Do konečného výsledku se každému borci započítává deset(číslicí 10) nejúspěšnější turnajů.
b. při rovnosti ran v turnaji se body dělí průměrem za obsazená místa, při rovnosti bodů v celkovém součtu rozhoduje nižší počet ran v započítávaných turnajích
c. není lepších hodnocených turnajů (tedy ani Masters nemá vyšší bodovou dotaci)
3. Masters zůstává turnajem s bohatou nadílkou cen za dílčí úspěchy, mety jsou stanoveny donátory
4. Za turnaj je počítán ten, jehože se účastní minimálně tři borci a je alespoň tři (číslicí 3) dny předem oznámen v rubrice Plánované akce, kam je volný přístup prostřednictvím komentářů.
Tolik si pamatuji já, jen mě zaráží kdo bude považován za úspěšnějšího v ročníku, když někdo může získat vícekrát pohár za vítězství než ten kdo získá nejvíce bodů v DepressCup Prix (čti depreskaprix).

Začíná to být jedno

(tajgrpic, 24. 1. 2007 16:32)

Chápu, že si nechcete přiznat, že moje golfové schopnosti jsou na vzestupné trajektorii (navíc mám dobrou karmu). Z tohoto důvodu je mi jedno co, kdo a jak zatím vyhrál, neboť na pohár za rok 2007 můžeme už dnes napsat jméno celkového vítěze - Buchert

Zase požaduje nesplnitelné

(Bobby Vijay, 24. 1. 2007 9:27)

Za a): Tajgrpic sice požadoval, ale dál se o tom nemluvilo, protože to všichni považují za samozřejmost
Za b): Nic takového, co popisuje, se samozřejmě v Molitorově nestalo, protože bych o tom, jako hlavní rozhodčí (dob číslo 6), musel samozřejmě vědět

Protest a žádost o zrušení výsledků

(tajgrpíčo, 23. 1. 2007 20:26)

Jedním z výsledků výročního zasedání prezidia, které se uskutečnilo v pražské pivnici U Hrocha, je také bod číslo sedm. Cituji doslova (jak nesmyslně říkají v televizích): "7. Buchert požaduje, aby se hrálo podle pravidel."
Protože nikdo neprotestoval, podávám protest proti výsledkům turnaje v Molitorově. Protože Bobby Vijaj prokazatelne sebral cizí míček, musí být podle pravidel diskvalifikován. Vzhledem k tomu, že se na děleném druhém místě umístili Buchert a Kryšpín, je vítězem jeden z nich (mezitím je v Kralupech protiprávně panem Žambochem znásilňován vítězný pohár).
Protože Morálním vítězem je vždy Buchert, je celkovým vítězem Buchert.
A to nepřipomínám, že 23. ledna v Hostivaři na uzavřeném hřišti (kvalifikovali se totiž pouze Vilo a Luboš, Bobby Vijaj kvůli politickým pletkám odřekl účast a JK nebyl připuštěn po zvážení všech pro a proti na start) opět vyhrál Buchert. Navíc báječné přestřelení vody na jamce číslo 9 bylo zaznamenáno místní průmyslovou kamerou a bude jako video roku vysíláno v golfovém clubu).
To nám to ten rok začíná...

Zase si pamatuje jenom něco

(Bobby Vijaj, 15. 1. 2007 14:05)

A to je na tom zapisovatel ještě docela dobře, protože někteří si z výroční schůze nepamatují ani cestu domů. Navrhuji opakování zasedání, protože se neuskutečnilo oficiální vyhodnocení nejlepšího hráče loňského roku podle počtu získaných pohárů.

VePRDjay a jiné doprovodné soutěže

(sušný bojler, 12. 1. 2007 21:47)

Soutěž o nejkratší odpal VePRDjay je inspirována individuálními výkony zvanými Tajgrpičo, případně častějšími tajgrkurvapičo, soutěž je putovní, cena se přištipuje držiteli po všeobecném souhlasu. Nejčastější držitel má za trapnou povinnost odpálit svým největším kanonem po poslední jamce Masters florbalový míček do nejvetší vzdálenosti jaké je schopen. Ostatní provázejí jeho výkon tomu odpovádajícími vzdechy.
Podobně lze připravovat i podobné soutěže napři o tajgrpičo a tajgrkurvapičo