Jdi na obsah Jdi na menu
 


Záznam z výročního jednání 4.1.2008

4. 1. 2008

Výroční zasedání prezídia v pátek  4.1.2008 U Hrocha rozhodlo:

1. Platící prezident Jelínek je podmínečně vyloučen z DepressCupu pro neúčast na turnajích v roce 2007. Podmínka se ruší v okamžiku, kdy zaplatí za zasedání prezídia, nejlépe výroční, při účasti minimálně 4 dalších prezidentů.

2. Změny při počítání DepressCupu:

a. Počítá se jako v roce 2007 10 nejlepších výsledků ale:

b. Do DepressCupu se nepočítá Masters, ta bude oceněna jiným způsobem

c. Ne všechny soutěže musí být na rány, výsledky se pak počítají odpovídajícím způsobem

d. Je určena zvláštní bonifikace za účast na zasedáních U Hrocha. Za zasedání se počítá pátek, kdy se zúčastní alespoň dva prezidenti. Za běžnou účast 2 body.  Za omluvenou neúčast 1 bod. Neúčast musí být omluvena předem (alespoň 24 hodin) a na příštím zasedání doložena písemně. Písemné doložení musí být akceptováno alespoň dvěma dalšími prezidenty. Za platící účast se počítá 5 bodů. Platící účast musí být oznámena předem, minimálně před dosednutím. Platící účast se počítá vždy jen jednomu prezidentovi, tomu, který ji nahlásil první a zaplatil celou útratu za společnost u stolu prezídia. V jiném případě se body nepřipočítávají

3.  Závazky prezídia:

Buchert: HCP 20 - 24,5

Kryšpín: horních deset tisíc

Procházka: HCP 25

Žamboch: HCP -10 proti stávajícímu stavu

Za splnění závazku může být připsán bonus až do výše vítězství v turnaji. O výši bonusu a míře splnění rozhodne výroční zasedání

4. Poznámka pod čarou:

Pohár pro rok 008 dodá Buchert, jak je obvyklé a protože chce, aby se mu líbil  

Obrazek

ObrazekObrazek

Poznámky/řešení: Dne 26.1.08 platící prezident Jelínek dostál své funkci a po nezbytné výstraze mu bylo podmínečné vyloučení z prezídia prominuto. Cestovní mapa byla naplněna účastí čtyř dalších prezidentů:

ObrazekObrazekObrazek 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Omluvy

(sušný bojler, 10. 1. 2008 14:15)

Placená neúčast maximálně za 3 body, ale to se musí projednat (doporučuji: lze poslat platbu za útratu na placenou neúčast předem - zálohově, pokud nebude záloha dostatečná - o to se lze postarat vhodnou konzumací - tak se placená neúčast nepočítá a platba propadá ve prospěch prezídia - a máš to). Omluvu předem je třeba doručit alespoň jednomu prezidentu, ten ji musí potvrdit (musíme vymyslet kontrolní mechanismy proti uplácení). Písemné potvrzení - jak již bylo řečeno - musí schválit alespoň 2 prezidenti - samozřejmě mimo omlouvaného. Body eviduji já - ostatně ovládám celý bodovací systém. V případě mé neúčasti je povinen udržovat kontinuitu RŽ, na třetím místě je VB, případně nejméně spolehlivý LP, po zvládnutí nového platebního systému na drahách třeba i PP.
Kod je tu jako obrana proti spamům, které u nás stejně padaly do nepodstatných dokumentů

A co placená neúčast?

(bobby vijay, 9. 1. 2008 12:23)

V tom případě je to nedotažené. Komu se bude omluva zasílat, kdo je bude evidovat a kdo bude písemně předkládat sms-omluvy? Navíc se přimlouvám za placenou neúčast za 25 bodů.
A kdo, sakra, vymyslel tenhle zatracený kontrolní kód???

Body za omluvenou neúčast

(Sušný bojler, 8. 1. 2008 15:02)

To jsi asi byl na záchodě, což tě neomlouvá. Neúčast aby mohla být bodována musí být řádně nahlášena předem a zadem řádně doložena. Např letenkou, lékařským potvrzením nebo písemným potvrzením předsedy sněmovny. Žádný cár papíru od maminky. Jen tehdy může být i neúčast bodována. Jak to máme v preambuli: ...žádnému nebude odepřena účast...

Co je to za blbost, bod za neúčast?

(Bobby Vijay, 8. 1. 2008 12:14)

Na hlasování ani debatu o tomto ustanovení si tedy nepamatuji. A to jsem toho moc nepil. Kdo to vymyslel, bod za neúčast?