Jdi na obsah Jdi na menu
 


Záznam z výročního jednání prezídia DepressCupu, 9.1. 2015

10. 1. 2015

Účast: Prezidenti: Buchert, Hlaváček, Kryšpín, Popelka, Procházka, Žamboch. 
Hosté: Galovičová, Hrdinová (platící host), 
Řezáč, 

Jednání:

Rekapitulace: Vyhlášeny výsledky za rok 14 - vítěz Popelka, konstatováno, že v roce 14 bylo uspořádáno málo turnajů.
Kooptace prezidenta: Buchert navrhl kooptovat Řezáče jako sedmého prezidenta, s částečným odkladem plnění jedné podmínky kooptace. Diskuse se rozvinula okolo zadání úkolu, Buchert navrhl pozici prezidenta pro mezinárodní vztahy, postupnou eliminací (- v, - s) se došlo na pozici prezidenta pro mezinárodní tahy. Poté byl Řezáč jednomyslně kooptován
Pravidla Depresscupu: K platným herním pravidlům nebyly vzneseny dodatečné návrhy. Buchert navrhl zkrácení sezony a kopírování sezony podle PGA, návrh nezískal dostatečnou podporu. 
Masters: došlo ke shodě na konání jarního Masters v souvislosti se státním svátkem 70 let od ukončení II. světové války, Žamboch navrhl uspořádat tři turnaje v Polsku a čtvrtý na Ostravsku, Procházka navrhl kombinaci Maďarsko, Slovensko. Po zjištění podmínek prezídium rozhodne koncem března.  Masters v Nairobi a okolí bude nejdříve 2016, prezident přes zahraniční tahy připraví předběžně akci a bude informovat na přelomu srpna a září. 
Termínová listina: nejbližší společnou společenskou akcí je Popelkovo výročí. Procházka informoval o přípravě plátěné oslavy výročí na Berchtoldu v dubnu, kryšpín o termínu Říčkovského extrému 26.9.15. Mezi plánované akce byla zařazena herní návštěva Rakouska, Žamboch informoval o plánované cestě Depresscupu do Skotska v roce 2016. Žamboch a Buchert navrhovali změny v oznamování turnajů, pozměňovací návrhy nezískaly potřebnou podporu. Kryšpín zjistí technické možnosti serveru, aby oznámení konání turnajů se objevilo prezidentům na mailu či mobilu
Financování: Platící host Hrdinová informovala o náhradním plnění za slíbené investování do mikulášské besídky při výročním zasedání. Buchert navrhl, že by model Kryšpín-Hrdinová mohl také použít. Což prezídium schválilo. Při placení po plnění Hrdinové a částečném plnění Řezáče byly nadbytečné finance - po doplnění Buchertem, Žambochem a Kryšpínem - dány do fondu, který v současnosti čítá 1500 Kč, uložen u Kryšpína.
Různé: Žádný z návrhů vznesených v různém (např. Hlaváčkův o povinnosti slavit kulatiny a půlkulatiny u Hrocha) nebyl přijat.
Jednání bylo ukončeno zaplacením útraty, účet si odnesl Buchert, a následným šláftruňkem. Toho už nebyli přítomni Popelka a Galovičová, krátce před kocem opustil jednání i Řezáč
Pokud si někdo ještě něco pamatuje ať dá vědět

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

O konání Masters rozhodnuto

(Sušný bojler, 15. 3. 2015 19:44)

Ještě před termínem bylo rozhodnuto o konání Masters: bude od 8.5 do 11.5. (odjezd 7.5.) v Maďarsku. Předbězný plán rozeslal Žamboch mailem 17.2., o možných úpravách bude informovat Procházka. O ubytování bude ještě rozhodnuto.