Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zápis ze zasedání dne 17. ledna 2020 a program Masters 2020

17. 1. 2020
Protože část prezidentů slovutní organizace DepressCup se potuluje po světě (v pátek 17. ledna byl prezident Řezáč v senegalském Dakaru, prezident Hlaváček kdesi v Kolumbii, prezident Kotek (asi) někde u Prahy a prezident Procházka kdovíkde, zde je neoficiální zápis ze zasedání. Aby bylo všem jasné, co se děje.
 
Čas zápisu: Zde vyjevené skutečnosti se odehrály v době mezi 12:10 až 13:30 v pražské restauraci U Hrocha na Malé Straně. Co se na inkriminovaném místě stalo předtím či potom, není zapisovateli známo. Třeba se u stolu prezidentů DepressCupu ještě něco odehrálo.
 
Přítomni: Prezidenti DPC Buchert, Kryšpín, Popelka, Žamboch a jako host slečna Amira. Obsluhu zajišťoval nový číšník, který přišel místo Ivana. Byl to člověk nenápadný a nedá se o něm říct nic důležitého.
 
Konzumace: Buchert coca-cola, ostatní pivo + jedno koleno.
 
Program: Nebyl dopředu oficiálně připraven, ale přesto měl dva body: Masters 2020 Polsko a Různé.
 
Masters 2020 Polsko: Poděkování míří k prezidentovi Kryšpínovi. Ten nejenže připravil na zasedání U Hrocha přehlednou mapku s místy, kam se v Polsku pojede, jejíž součástí byl i dopravní plán cesty, místo ubytování a pořadí v jakém se budou hrát jednotlivá hřiště, ale také zabukoval bydlení ve Štětíně.
 
 
Prezident Buchert navštívil v pátek přátele v Polském institutu a pokusí se přes ně spojit s jinými kolegy u našich severních sousedů, kteří budou požádáni o participaci na významné události letošního roku, kterou bude pro celé Polsko právě Masters 2020.

Dá se říct, že když se do příprav Masters neplete prezident Procházka, jde to jako po másle 
 
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář